Öppna utbildningar

En öppen utbildning är tillgänglig för deltagare från många olika sektorer, branscher, företag och organisationer. Här får du förutom nya kunskaper även en bra möjlighet till att bredda ditt nätverk och ta del av olika sorters erfarenheter från andra deltagare. Våra öppna utbildning genomförs fysiskt på plats eller online.

Vårt öppna utbildningsprogram

En arbetsmiljöutbildning är alltid värdefull. Ibland kanske det är en enklare kunskap du efterfrågar som våra korta webbinarier kan ge dig svar på. Ibland kanske du vill ha din redan upparbetade arbetsmiljökompetens "på papper" då kan våra högskolepoängkurser vara något för dig. Våra öppna utbildningar blandar teoretiska kunskaper som sedan tillämpas i diskussioner och praktiska övningar. 

Digi Live

Vi tror att de digitala forumen för utbildningar är här för att stanna, både nu och och i den pandemifria framtiden. Därför erbjuder vi Digi Live - en utbildningsform som om du vore på plats. Delta i utbildningen online. Ställ frågor, känn energin, utvecklas! Våra utbildningsdeltagare uttrycker ofta att det digitala forumet överträffade deras förväntningar och att det inte alls behöver vara en fysisk utbildning även om den sträcker sig över flera dagar och är intensiv.

Våra utbildningar är kategoriserande med olika nivåer. Vi erbjuder alla verktyg för en bättre arbetsmiljö och arbetsplats.

  • Bas - Ger dig grundläggande kunskaper.
  • Medel - Går in på djupet men är fortfarande grundläggande kunskaper.
  • Specialiserande - Går in på djupet och gör dig till expert inom respektive utbildningsområde.
Hitta din utbildning i utbildningsguiden