Nyheter från arbetslivs- och arbetsmiljöområdet

Vi kan håller dig uppdaterad 
Varje vecka publicerar vi flera intressanta nyheter, artiklar, tips och information i vårt nyhetsflöde här på hemsidan. Dessa publiceras också till viss del i våra nyhetsbrev som vi skickar ut varje vecka och i våra sociala kanaler, Facebooksida och LinkedIn där du möter och kan interagera med andra som också är engagerade i arbetsmiljöfrågorna.

Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Prenumerera på vårt nyhetsbrev - se sidfot

Läs nyheter från arbetslivs- och arbetsmiljöområdet

Kunskapsbank om Arbetsmiljö

Under fliken Arbetsmiljö hittar du en kunskapsbank för arbetslivs- och arbetsmiljöfrågorna. Innehållet här byggs på och uppdateras löpande och om du skulle sakna någon information eller har några andra förbättringsförslag så får du väldigt gärna meddela oss om det. Maila oss då på hej@arbetsmiljoforum.se

Läs mer i vår kunskapsbank om Arbetsmiljö

Utbildningsverksamhet

Allt från kortare kurser, seminarier och digitala utbildningar om arbetslivsrelaterade frågor till skräddarsydda och kundanpassade lösningar och mer omfattande utbildningsprogram i samarbete med universitet och högskolor. 

Om våra utbildningar

Kunskapsforum

Arbetsmiljöforums nätverk är ett kunskapsforum för dig som är engagerad i arbetsmiljöfrågor och vill hålla dig uppdaterad med det senaste! 

Medlemskapet ger dig nya kunskaper, omvärldsbevakning inom aktuella ämnen, tips&råd, inspiration, nyheter och möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Nätverket drivs av Arbetsmiljöforum och tidningen Du&jobbet som samarbetar kring innehåll och utformning av träffarna.

Läs mer om Kunskapsforum här

Du&jobbet - Arbetsmiljötidningen

Vår oberoende tidning, Du&jobbet, är en tidning om arbetslivet som riktar sig till alla som vill göra arbetslivet bättre. Målet är att fungera som ett redskap för arbetsmiljöarbetet och förutom aktuella nyheter och granskande artiklar i papperstidningen och på digitala media erbjuder vi också expertrådgivning för våra prenumeranter.

Lär mer om vår tidning, Du&jobbet

Om Arbetsmiljöforum

Vi bedriver en verksamhet som tillsammans med vår tidning, Du&jobbet, och i samarbete med alla goda krafter i arbetslivet har drivit på för ett säkert och utvecklande arbetsliv i över 100 år.

Under åren har vi i kontakten med tiotusentals medarbetare, skyddsombud, experter, forskare och chefer på olika nivåer fått en god förståelse för de problem och utmaningar som finns på arbetsplatserna. Utifrån dessa samlade kunskaper erbjuder vi lösningar som syftar till att skapa ett friskt och hållbart arbetsliv genom kunskap och kompetens. 

Vår egen och arbetsmiljöns historia anno 1905