Välkommen till Arbetsmiljöforum!

Vi tror att personal som mår bra skapar framgångsrika verksamheter. Vi tror att människor mår bra av att arbeta i effektiva verksamheter. Vi tror på ett arbetsliv där det finns plats för alla. Sådana arbeten skapas av lönsamma företag. Därför hör allt samman: lönsamhet, effektivitet, arbetsmiljö och hälsa. Ur den tron föds våra utbildningar och konferenser. Arbetsmiljöforum ger även ut tidningen Allt om arbetsmiljö, och är den del av koncernen House of People där även Starck&Partner och Inköpsdesign ingår. Tillsammans kan vi erbjuda tjänster inom utbildning, coachning, rekrytering & konsultuthyrning samt ledarutveckling.

För en arbetsplats att trivas på!

 

När människor mår bra på jobbet händer något. Arbetsglädjen tar över och skapar i sig effektivitet och lönsamhet.

Hos oss får du kunskap och de rätta verktygen för en hållbar arbetsmiljö. En arbetsplats där alla trivs och utvecklas tillsammans.

Med forskning, ständig omvärldsanalys och sakkunniga experter som grund, erbjuder vi utbildningar och och konferenser inom arbetsmiljö. Alltid aktuella, alltid opartiska. Från ergonomi, till nya arbetspolitiska lagar. och EU direktiv. Från de första stegen i en grundutbildning, till kompetensutveckling för de rutinerade. För chefer, HR, Arbetsmiljö/Skyddsombud och anställda.

Välkommen till vår värld av kunskap!

Allt om arbetsmiljö - Arbetsmiljötidningen

Vår oberoende tidning, Allt om arbetsmiljö, är en tidning om arbetslivet som riktar sig till alla som vill göra arbetslivet bättre. Målet är att fungera som ett redskap för arbetsmiljöarbetet och förutom aktuella nyheter och granskande artiklar i papperstidningen och på digitala media erbjuder vi också expertrådgivning för våra prenumeranter. Som prenumerant har du alltid 500 kr rabatt på våra öppna utbildningar!

Lär mer om vår tidning, Allt om arbetsmiljö

Nyheter från arbetslivs- och arbetsmiljöområdet

Vi håller dig uppdaterad 

Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Prenumerera på vårt nyhetsbrev - anmäl dig här >>

Läs nyheter från arbetslivs- och arbetsmiljöområdet

Kunskapsbank om Arbetsmiljö

Under fliken Arbetsmiljö hittar du en kunskapsbank för arbetslivs- och arbetsmiljöfrågorna. Innehållet här byggs på och uppdateras löpande och om du skulle sakna någon information eller har några andra förbättringsförslag så får du väldigt gärna meddela oss om det. Mejla oss på info@arbetsmiljoforum.se

Läs mer i vår kunskapsbank om Arbetsmiljö

Utbildningsverksamhet

Vi utbildar flera tusen personer i arbetsmiljöfrågor varje år. Vi erbjuder allt från öppna utbildningar, e-learnings, aktuella konferenser och högskolepoängskurser som vi gör i samarbete med olika universitet.

Vi erbjuder även internutbildningar och skräddarsydda utbildningar efter ert behov. Maila oss på utbildning@arbetsmiljoforum.se för en offert!

Om våra utbildningar

Konferensverksamhet

Varje år ordnar vi ett tiotal högaktuella konferenser. Med lång erfarenhet och kunniga experter är vi länken mellan arbetsliv och forskning. Fokus är alltid hur arbetsgivaren påverkas av nya lagar, förslag och propositioner eller utvecklingen i samhället.

Om våra konferenser

Kunskapsforum

Kunskapsforum är vårt nätverk för dig som är engagerad i arbetsmiljöfrågor och vill hålla dig uppdaterad med det senaste! 

Medlemskapet ger dig nya kunskaper, omvärldsbevakning inom aktuella ämnen, tips&råd, inspiration, nyheter och möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Nätverket drivs av Arbetsmiljöforum och tidningen Allt om arbetsmiljö som samarbetar kring innehåll och utformning av träffarna.

Läs mer om Kunskapsforum här

Om Arbetsmiljöforum

Vi bedriver en verksamhet som tillsammans med vår tidning, Allt om arbetsmiljö, och i samarbete med alla goda krafter i arbetslivet har drivit på för ett säkert och utvecklande arbetsliv i över 100 år.

Under åren har vi i kontakten med tiotusentals medarbetare, skyddsombud, experter, forskare och chefer på olika nivåer fått en god förståelse för de problem och utmaningar som finns på arbetsplatserna. Utifrån dessa samlade kunskaper erbjuder vi lösningar som syftar till att skapa ett friskt och hållbart arbetsliv genom kunskap och kompetens. 

Vår egen och arbetsmiljöns historia anno 1905