Arbetstider, hälsa och säkerhet – en uppdatering av aktuell forskning

Denna rapport sammanfattar aktuell forskning kring arbetstider, hälsa och säkerhet och är en handbok om skiftarbete, hälsorisker och förebyggande motåtgärder. Rapporten baseras på Stressforskningsrapport nr 299 (2001) men har uppdaterats med forskningsresultat som publicerats mellan år 200 och 2009. Rapporten finns att ladda ner som pdf på Stressforskningsinstitutets hemsida, men finns nu alltså i nytryck för dig som föredrar en fysisk bok. Boken ingår som kurslitteratur på utbildningen Arbetstider och hälsan.

Produktbeskrivning

Denna rapport sammanfattar aktuell forskning kring arbetstider, hälsa och säkerhet och är en handbok om skiftarbete, hälsorisker och förebyggande motåtgärder. Rapporten baseras på Stressforskningsrapport nr 299 (2001) men har uppdaterats med forskningsresultat som publicerats mellan år 200 och 2009.

Rapporten finns att ladda ner som pdf på Stressforskningsinstitutets hemsida, men finns nu alltså i nytryck för dig som föredrar en fysisk bok. Boken ingår som kurslitteratur på utbildningen Arbetstider och hälsan.

100,00 kr ex.moms, porto tillkommer.

För att beställa >>