Konferenser

Högaktuell och oberoende kunskap samtidigt som du breddar ditt kontaktnät. Som medlem har du alltid en medlemsrabatt på 1 000 kr när du bokar en konferens!

Vilka konferenser finns?

Varje år anordnar Arbetsmiljöforum ett tiotal högaktuella konferenser – utmärkta tillfällen för dig att knyta nya kontakter! Med lång erfarenhet och kunniga experter är vi länken mellan arbetsliv och forskning. I konferenserna strävar vi efter att ge deltagarna en bred omvärldsbevakning och målet är att ha de mest ämnesinsatta föreläsarna. Fokus ligger alltid vid hur arbetsgivaren påverkas av nya lagar, förslag och propositioner eller utvecklingen i samhället; och vi bjuder in företrädare från såväl arbetstagar- som arbetsgivarsidan. Vi har ingen dold agenda och vi tar ingens parti. Vi säger inte vad som är rätt eller fel. Som opartiska lyfter vi alla perspektiv och presenterar relevant fakta.


Initiativen till våra konferenser kommer från omvärldsbevakning där vi plockar upp aktuella ämnen, frågor och önskemål från våra kunder och samarbetspartners. Har du idéer om vad du tycker vi borde hålla en konferens om? Var med och påverka!

Se aktuella konferenser här