Utbildningar

Relevanta ämneskunskaper, inspiration och verktyg för hållbar arbetsmiljö och modernt ledarskap – vi har något för alla!

Digi Flex – digital utbildning när det passar dig

Som medlem i våra nätverk får du kostnadsfri tillgång till alla våra Digi Flex utbildningar.


Ladda ned din utbildning och delta när det passar dig bäst. Digitala självstudiekurser är ett uppskattat alternativ till klassrumsföreläsningar och passar mycket bra som verktyg både för punktinsatser för den enskilde som för större insatser inom kompetensutveckling. Spara tid och kostnader; vinn kunskap och inspiration!


Vi erbjuder ett tiotal utbildningar som du kan utföra när du vill, var du vill – alltid högaktuella ämnen med konkreta verktyg.

Se alla Digi Flex

Öppna utbildningar

Som medlem i Kunskapsforum har du alltid medlemsrabatt på alla öppna utbildningar. Boka in dig och erhåll en rabatt på 500 kr!

Hos oss får du kunskap och de rätta verktygen för en hållbar arbetsmiljö och ett modernt ledarskap. Våra utbildningar syftar till att främja en arbetsplats där alla trivs och utvecklas tillsammans. Med forskning, ständig omvärldsanalys och sakkunniga experter som grund erbjuder vi ett 40-tal utbildningar inom arbetsmiljö och ledarskap – alltid aktuella, alltid opartiska. Välj mellan allt från ergonomi till nya arbetspolitiska lagar; från de första stegen i en grundutbildning till kompetensutveckling för de rutinerade; för chefer, skyddsombud och anställda.

Se öppna utbildningar