Så jobbar vi med våra konferenser

Vi är först med det senaste i våra konferenser!

Varje år ordnar Arbetsmiljöforum ett antal konferenser om aktuella ämnen. Fokus är alltid hur arbetsgivaren påverkas av nya lagar, förslag och propositioner eller utvecklingen i samhället. Våra konferenser är också utmärkta tillfällen att knyta kontakter.

I konferenserna strävar vi efter att ge deltagarna en bred omvärldsbevakning med flera perspektiv. Vårt mål är att ha de mest ämnesinsatta föreläsarna och att bjuda in företrädare för såväl arbetsgivar- som arbetstagarsidan. Dessutom erbjuder vi hög service och kvalitet på kringarrangemangen och ägnar uppmärksamhet åt allt från hur smidigt det går att anmäla sig till hur sköna stolar det är i konferenslokalen.

Årligen återkommande är Metodicum rehabdagar. Där behandlas den senaste utvecklingen inom rehabilitering och socialförsäkringen tillsammans med aktuell forskning och goda exempel.

Initiativen till våra konferenser kommer från egen omvärldsbevakning där vi plockar upp aktuella ämnen, eller frågor och önskemål från våra kunder och våra samarbetspartner. Har du en idé om vad vi borde göra en konferens om? Välkommen att höra av dig!