Rehabilitering i praktiken

Rehabilitering i praktiken är en praktisk och överskådlig handbok om sjukskrivning och rehabilitering. Den beskriver hela processen med alla viktiga tidpunkter och roller. Läsaren får förklaringar av centrala begrepp och roller. Boken passar perfekt på chefens skrivbord, eller på personalkontoren. Den kan också vara matnyttig för den som blivit sjukskriven, eller andra som har en roll i sjukskrivningsprocessen och behöver förstå helheten.

Produktbeskrivning

Vad är det egentligen som gäller när en anställd blir sjukskriven? Hur ser processen ut och vem har ansvar för vad? Vad måste arbetsgivaren göra och när? Hur kan man jobba med dessa frågor i organisationen för att underlätta för medarbetare och undvika onödiga kostnader?

Rehabilitering i praktiken är en lättöverskådlig, praktisk och kortfattad handbok om sjukskrivning och rehabilitering. Den beskriver hela processen och de olika viktiga tidpunkterna med utgångspunkt från aktuell lagstiftning. Boken tar upp centrala begrepp och förklarar dem och sätter i de olika rollerna i sitt sammanhang.

Två fallbeskrivningar åskådliggör hur det kan se ut i praktiken. Det handlar om Anna med utmattningssyndrom och Kalle som skadat foten.

265,00 kr ex.moms, porto tillkommer.

För att beställa >>