Ergonomi på kontoret - E-learningprogram

Den här utbildningen ger alla som arbetar på kontor kunskaper för att förbättra sin ergonomi och undvika smärta och belastningsskador. Den kan genomföras när som helst och pausas och repeteras helt efter behov. Total studietid är ca en timme.

Beskrivning

Utbildningen går igenom hur du som kontorsarbetare med egen kunskap väsentligt kan förbättra din ergonomi. Den ger kunskap om lämpliga arbetsställningar stående och sittande, och vad man ska tänka på när det gäller utrustning som stol, skrivbord, tangentbord, skärm och pekdon. Den tar också upp aspekter som ljud och ljusmiljö. Du får kunskap om Arbetsmiljöverkets föreskrifter och rekommendationer.

Utbildningen kan göras som punktinsats för en enskild deltagare, eller för alla på arbetsplatsen. Eftersom den är så kort och lättillgänglig kan den med fördel repeteras med regelbundna intervaller som en påminnelse.

Varför en digital utbildning?

Utbildningsinsatser hindras ofta av praktiska och schemamässiga svårigheter, men med en digital utbildning faller dessa hinder.

En digital utbildning är helt flexibel och kan genomföras på småstunder eller i ett svep. Inga resor eller övernattningar behövs. Det är deltagaren som själv bestämmer när, var och i vilken takt han eller hon ska genomföra utbildningen. Dessutom kan man när som helst gå tillbaka och repetera avsnitt.

Som chef eller arbetsgivare kan du följa hur det går så att du kan vara säker på att alla får ta del av kunskapen, även om medarbetarna finns utspridda.

Intressant! Men hur kommer jag igång?

Fyll i bokningsformuläret så återkopplar vi till dig med användarmanual.
Läs gärna mer under fliken ”Faq och systemkrav” innan bokning.
Ni som har en aktiv och giltig licens har tillgång till vår support via mail (mailadressen till vår support återfinns i er bokningsbekräftelse eller ert välkomstbrev ).

Är du intresserad av mängdrabatt?
Vid beställning av 5 eller fler licenser, vänligen fyll i formuläret här så kontaktar vi dig med mer info inom kort. Här hittar du formuläret >>

För 1-4 licenser klickar du på knappen "Beställ" här nedan så kommer du till beställningsformuläret. 

Föreläsare
Jan-Erik Ståhl
Jan-Erik Ståhl
Ergonom
Jan-Erik är konsult i ergonomifrågor med mångårig erfarenhet av rådgivning om kontorsergonomi.
Varför läsa kursen?
  • En timme som lär dig undvika värk i kroppen.
  • Pausa och repetera efter behov.
  • Lär dig göra stor skillnad för din arbetsmiljö med små medel!
Ämnesområde
Arbetsmiljö
Utbildningsnivå
Bas
Pris
2 500 kr/person
Omfattning

1 timme

E-Learning - Var som helst, när som helst. Ladda ner din utbildning och delta när det passar dig bäst!

 

Kurstillfällen
Kontakt
Kundtjänst utbildningar
Jag hjälper dig om du har några frågor om utbildningen.