Du&jobbet - arbetsmiljötidningen

Som medlem i Kunskapsforum ingår en prenumeration på vår tidning, Du&jobbet, som är en oberoende tidning om arbetslivet och riktar sig till alla som vill göra arbetslivet bättre: skyddsombud, arbetsmiljöansvariga, chefer, ledare, HR personal, fackliga representanter mfl. Välkommen att gå med du också!

Du&jobbet ges ut av Arbetsmiljöforum och har sedan 1913 samarbetat med alla goda krafter inom det Svenska arbetslivet och drivit på för ett säkert, hållbart och utvecklande arbetsliv. Målet är att vara ett redskap för arbetsplatsen och inspirera till friska jobb där människor trivs och utvecklas.

I tidningen som du kan läsa i pappersform eller digitalt får du inspiration och konkreta råd, du får läsa det senaste om arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering, risker, lärande, nya produkter och får koll på vad lagen kräver. På hemsidan duochjobbet.se får du färska nyheter, praktiska tips och råd. Här kan du söka i vårt artikelarkiv och fråga våra experter om sådant som rör arbetsliv, arbetsrätt, hälsa och relationer. 

Tidningen Du&jobbet ingår i ditt medlemskap

Bli medlem du också!