Hej Anna, vad tyckte du om utbildningen Bättre Arbetsmiljö (BAM)?

2017-04-11

Vi frågade Anna Mattson, HR-specialist på Ikano Bostad vad hon tyckte om att gå 3-dagarsutbildningen, Bättre arbetsmiljö (BAM) hos oss.

Hej Anna Mattson, HR-specialist på Ikano Bostad, Stockholm

Varför valde du den här kursen?
-Jag jobbar med arbetsmiljöfrågor och det här är viktiga kunskaper för oss. Vi skickar alla våra chefer och skyddsombud på kurs i dessa frågor. 

Vad tycker du om kursen, upplägget och föreläsaren?
-Jättebra! Jag gillar att man varvar föreläsningar med grupparbete. Det är bra att deltagarna har olika bakgrund, som skyddsombud, HR eller chef. Det ger intressanta diskussioner med olika perspektiv. Det var exempelvis intressant att få höra hur arbetsmiljödelegat och arbetsmiljöpolicy ska se ut. Kursledaren är bra och kunnig.

Vad hoppas du kunna använda kursen till?
-Jag hoppas kunna hitta bättre och mer adekvata insatser när jag jobbar proaktivt med arbetsmiljön. Jag har fått en del konkreta verktyg med mig, t ex dokumentmallar man kan använda. Jag har fått idéer om i vilken ände man kan börja.

Skulle du vilja rekommendera kursen till andra?
-
Ja, det har jag redan gjort, till chefer hos oss. Åtminstone en till från oss ska gå kursen i maj. Man får kunskaper som inte bara skyddsombud och chefer med personalansvar har nytta av. Även teamledare och arbetsledare hos oss skulle ha nytta av kunskaperna.

Är du också intresserad av att gå utbildningen Bättre arbetsmiljö (BAM)