En fristående utbildningsaktör, en fördel för dig

Som en fristående utbildningsaktör kan vi på ett unikt sätt erbjuda dig en utbildning som objektivt belyser såväl arbetsgivarens som arbetstagarens olika perspektiv och utmaningar i arbetsmiljöarbetet. Detta underlättar förståelsen för den andra partens åsikter och gynnar samsynen på arbetsplatsen om hur dessa utmaningar bäst ska lösas.

Rätt kunskap och kompetens för en bra arbetsmiljö

Vi vill göra det svåra inom arbetsmiljöarbetet lätt för dig! Därför är vårt fokus att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt uppdrag.

Vi erbjuder:

  • Något för alla - med ett brett och välbeprövat utbildningsutbud inom arbetsmiljöområdet.
  • Utbildningarna finns i flera olika format och på olika nivåer för att passa dina förkunskaper. Du kan t.ex. gå en kort Digi Live utbildning där du träffar andra deltagare eller en Digi Flex utbildning som du laddar ner och genomför när det passar dig bäst.
  • Högskolepoängsutbildningar. Vi har samarbete med olika universitet, med längre utbildningsprogram som ger dig högskolepoäng.
  • Våra föreläsare kommer såväl från universitet, näringsliv och arbetsmarknadens parter. Det ger dig en helhetsbild av arbetsmiljöområdets utmaningar och lösningar.
  • Kvalitetssäkrade utbildningsprogram. Vi arbetar systematiskt med att lyssna, utvärdera och utveckla våra utbildningar och får därför både nöjda och återkommande deltagare som vill ta nästa steg i sin kompetensutveckling.
  • Certifieringsutbildning. Du genomgår ett komplett utbildningsprogram och som ett kvitto på din kompetens får du ett certifieringsintyg.
  • Innehållet i utbildningarna i det öppna utbildningsprogrammet kan utvecklas och skräddarsys för att passa er organisations särskilda behov och utmaningar. Kontakta oss gärna för rådgivning.
  • Konferenser. Ett större sammanhang med fler föreläsare och fler deltagare. Vi har lång erfarenhet att arrangera konferenser. Med våra kunniga experter är vi länken mellan arbetsliv och forskning.
Här hittar du din arbetsmiljöutbildning